Vacatures

Vacature Projectcoördinator service & uitvoering  32-40 uur

Projectcoördinator service & uitvoering
We zijn op zoek naar versterking binnen ons team Op Naar Nul B.V. (ONN). Dit is je kans om te komen werken bij een van de koplopers van Nederland op gebied van verduurzaming. Help ons de energietransitie nu te versnellen! 

Scholen, gemeentes, zorginstellingen en sportaccommodaties willen wel verduurzamen, alleen weten ze vaak niet waar te beginnen, welke technieken het beste werken, wat rendabel is, welke subsidies er zijn of hoe te financieren. En dat is nou precies wat wij doen en waar wij goed in zijn. 

Wat wordt jouw rol:
Als Projectcoördinator service & uitvoering ben je een belangrijke speler als het gaat om de handelingen die komen kijken bij de voorbereiding, realisatie en de beheerfase van een verduurzamingsproject. Het betreft een breed takenpakket wat je functie afwisselend en interessant maakt. Tijdens je werk leer je over de verschillende verduurzamingstechnieken die wij toepassen. Je wordt begeleid door professionals in het vak, waardoor je inhoudelijke uitdagingen zult ervaren. 

 Wat ga je zoal doen? 

 • Je voert project ondersteunende werkzaamheden (zoals werkdocumentatie opstellen, bewaken van leveringen, etc.) uit ten behoeve van duurzame projecten in het maatschappelijk vastgoed; scholen, sport en zorg; 
 • Je verdiept je in duurzame energietechnieken die toepasbaar zijn voor onze doelgroepen; 
 • Verduurzamingsplannen opstellen en concrete voorstellen helpen vormgeven; 
 • Uitzetten offerteaanvragen bij samenwerkingspartners; 
 • Aanvragen, afhandelen en bijhouden van financierings- en subsidieregelingen; 
 • Afhandelen van storingen en serviceactiviteiten voor bestaande duurzame installaties; 
 • Rechtstreeks klantcontact voor de werkzaamheden die je verricht. 

 Heb jij: 

 • een afgerond hbo-opleiding; 
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;  
 • een duurzaam hart; 
 • enige kennis van of affiniteit met duurzame energietechnieken (zonnepanelen, warmtepomp, etc.); 
 • de volgende eigenschappen: communicatief sterk, assertief, nauwkeurig en gestructureerd; 
 • baat bij een klein, informeel en dynamisch bedrijf, waar je goed tot je recht komt; 
 • een grote mate van flexibiliteit, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. 

Wie zijn wij? 

Sinds kort is Slim Opgewekt overgenomen door Op Naar Nul B.V (ONN). Voor nu is de vacature nog te vinden op de website van Slim Opgewekt, maar op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan de omzetting naar ONN.  

ONN is een innovatief en jong bedrijf met als doel: geen uitstoot en geen verspilling. We zijn vastberaden om zoveel mogelijk overheidsgebouwen, scholen, sportclubs en zorginstellingen te helpen bij deze omslag. We hebben inmiddels al meer dan 400 maatschappelijke accommodaties onder handen genomen. We doen dit niet met een standaard aanpak, we zijn dan ook geen installatie- of adviesbureau, maar combineren het beste van beide. Ook zetten we in op de nieuwste technieken én gedragsverandering. En begeleiden we bij besluitvorming en financiering. Zie ons als een ervaren gids die de weg wijst en als het nodig is buiten gebaande paden treedt. We zetten alles op alles om het doel te bereiken.  

ONN bestaat uit een gevarieerde club collega’s met een duurzame missie. We zijn een ambitieus en creatief bedrijf. We bieden goede marktconforme arbeidsvoorwaarden (o.a. 30 vakantie dagen o.b.v. 1 FTE en flexibele pensioenopbouw) en zullen je stimuleren jezelf verder te ontwikkelen. We geven vrijheid, de verantwoordelijkheid neem jij. Op maandag bespreken we samen de doelen voor de aankomende week, we lunchen elke dag gezamenlijk en op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een borrel. Daarnaast worden er geregeld (sportieve) uitjes georganiseerd.  

Enthousiast? 

Heb jij net als wij een duurzame missie? En wil je werken binnen een uniek bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je enthousiast na het lezen van deze functie? Of heb je nog vragen?  Stuur dan een email aan Karlijn Verhagen via: karlijnverhagen@isonn.nl
Reageren kan tot en met 31 januari 2023.

 

Contact

Van Oldenbarneveldtstraat 92-2
6827 AN Arnhem
026 – 361 21 10
info@isonn.nl

Service en storingen

Iets mis met de installatie?
service@isonn.nl

of bel ons servicenummer
026 – 202 20 54

Update

In november heeft ONN de activiteiten overgenomen van Slim Opgewekt Groep B.V. Afspraken met Slim Opgewekt? No problem. ONN helpt je verder!