Vacatures

Assistent-projectleider  32-40 uur

Assistent-projectleider
Haal jij energie uit bezig zijn met verschillende projecten tegelijk? Hou jij van regelen en plannen? Heb je een klantgerichte instelling en functioneer je het beste binnen een informele werksfeer? En vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het reduceren van de CO2 uitstoot in Nederland? Lees dan snel verder… 

We zijn met ingang van 1 februari/maart op zoek naar versterking binnen Op Naar Nul B.V. (ONN). Dit is je kans om te komen werken bij een van de koplopers van Nederland op gebied van verduurzaming. Help ons de energietransitie nu te versnellen! 

Wat houdt de functie in?
Als assistent-projectleider ben je dagelijks bezig met het voorbereiden van verduurzamingsprojecten bij overheidsgebouwen, scholen, sportclubs en zorginstellingen. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, juiste vastlegging en bijhouden van lopende projecten en voor het bewaken van meer- en minderwerk. Daarnaast voer je technische opnames uit en schakel je met onze inkoper. Naast het ontwerpen van de e-installaties waar je het benodigde materieel voor regelt en de werkinstructies voor opstelt ben je ook in staat om (in de toekomst zelfstandig) projecten te begeleiden. Je werkt binnen de projecten samen met een ervaren projectleider. Omdat we verder gaan waar anderen stoppen kom je bij ons ook in aanraking met breed pakket aan duurzame technieken, niet alleen zonnepanelen dus maar ook isolatie, ventilatie, warmtepompen en accu-opslag.  

Heb jij? 
• Ervaring met engineering, werkvoorbereiding en project begeleiding binnen de installatie en/of elektrotechniek;
• Minimaal een afgeronde (technische) Mbo-opleiding;
• Kennis van alle normeringen binnen de elektrobranche zoals de NEN1010;
• De volgende vaardigheden: resultaatgericht, organisatorisch proactief en communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk);
• Affiniteit met duurzaamheid; 

Het is een pré als je ervaring hebt met PV-installaties, software zoals PV-Sol, Autocad en calculatieprogramma’s. En in het bezit bent van een Vca-certificaat.  

Wie zijn wij?
Sinds kort is Slim Opgewekt overgenomen door Op Naar Nul B.V (ONN). Voor nu is de vacature nog te vinden op de website van Slim Opgewekt, maar op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan de omzetting naar ONN.  

ONN is een innovatief en jong bedrijf met als doel: geen uitstoot en geen verspilling. We zijn vastberaden om zoveel mogelijk overheidsgebouwen, scholen, sportclubs en zorginstellingen te helpen bij deze omslag. We hebben inmiddels al meer dan 400 maatschappelijke accommodaties onder handen genomen. We doen dit niet met een standaard aanpak, we zijn dan ook geen installatie- of adviesbureau, maar combineren het beste van beide. Ook zetten we in op de nieuwste technieken én gedragsverandering. En begeleiden we bij besluitvorming en financiering. Zie ons als een ervaren gids die de weg wijst en als het nodig is buiten gebaande paden treedt. We zetten alles op alles om het doel te bereiken.  

ONN bestaat uit een gevarieerde club collega’s met een duurzame missie. We zijn een ambitieus en creatief bedrijf. We bieden goede marktconforme arbeidsvoorwaarden (o.a. 30 vakantie dagen o.b.v. 1 FTE en flexibele pensioenopbouw) en zullen je stimuleren jezelf verder te ontwikkelen. Een elektrische leaseauto behoort (op termijn) tot de mogelijkheden. We geven vrijheid, de verantwoordelijkheid neem jij. Op maandag bespreken we samen de doelen voor de aankomende week, we lunchen elke dag gezamenlijk en op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een borrel. Daarnaast worden er geregeld (sportieve) uitjes georganiseerd.  

Enthousiast/vragen:
Ben je enthousiast na heb lezen van bovenstaande tekst of heb je nog vragen?
Stuur dan een email aan Karlijn Verhagen via: karlijnverhagen@isonn.nl
Reageren kan tot en met 31 januari 2023.

 

Contact

Van Oldenbarneveldtstraat 92-2
6827 AN Arnhem
026 – 361 21 10
info@isonn.nl

Service en storingen

Iets mis met de installatie?
service@isonn.nl

of bel ons servicenummer
026 – 202 20 54

Update

In november heeft ONN de activiteiten overgenomen van Slim Opgewekt Groep B.V. Afspraken met Slim Opgewekt? No problem. ONN helpt je verder!