Kennis & blogs

Even voorstellen: Patrick

Begin oktober is ONN’s team aangesterkt door twee nieuwe talenten, waaronder Patrick Vredenberg. Wij zijn natuurlijk héél nieuwschierig wat Patrick ons te vertellen heeft.

 

Welkom Patrick! Kun je ons vertellen over je achtergrond en wat je heeft aangetrokken tot ons bedrijf?

“Ik ben 12 jaar als hypotheek- en financieel adviseur actief geweest bij verschillende banken en hypotheekkantoren. Op Naar Nul was op zoek naar een adviseur duurzaamheid en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een gezonde en leefbare wereld voor mijn kinderen.”

 

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen en kansen in je nieuwe rol?

“Mijn persoonlijk uitdaging is het eigen maken van verschillende verduurzamingsoplossingen en technieken. Aangezien er nog zoveel gebouwen te verduurzamen zijn liggen er nog voldoende kansen in de markt.”

 

Hoe heb je de integratie in ons team ervaren?

“Op Naar Nul is een kleine organisatie met een informele sfeer en hierdoor leer je snel je collega’s kennen. Ook de vele uitjes en ontspanningsactiviteiten dragen uiteraard hieraan bij.”

 

Kun je een recent project of prestatie delen waar je trots op bent?

“In mijn eerste weken in het team Sportief Opgewekt, heb ik al een aantal sportaccommodaties mogen bezoeken. Ik heb al een zwembad, tennis- en voetverenigingen van binnen mogen bekijken. Erg leuk om te zien hoe actief sportverenigingen zijn in het verduurzamingsvraagstuk.”

 

Wat raad je sollicitanten aan die geïnteresseerd zijn in soortgelijke functies bij ons?

“Ondanks dat verduurzaming een bijzondere tak van sport is, is Op Naar Nul niet alleen maar op zoek naar techneuten. Velen van ons hebben een compleet andere achtergrond en krijgen de kans om zich in een nieuwe rol bij Op Naar Nul te ontplooien. Zo draagt een ieder op zijn manier iets bij aan de organisatie.”

 

Hoe zie je de toekomst van ons bedrijf en de branche waarin we actief zijn?

“Er is nog een grote slag te slaan en wij hebben wereldwijd een ambitieuze doelstellingen gesteld voor 2030 (55 % minder C02-uitstoot) en in 2050 (0% C02-uitstoot). Om die reden kan onze branche volop aan de bak om deze doelstellingen mogelijk te maken.”

 

Wat zijn enkele interessante feiten over jezelf die collega’s misschien niet weten?

“Pfff geen idee, even sparren??”

 

Oke, 😉 Thanks Patrick fijn dat je ons komt versterken.

Bij ons werken?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Laat ONN’s weten hoe jij een steentje wil bijdragen aan een duurzamere wereld. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacatures.