Vacatures

Medewerker bewustmaking duurzaamheid (flexibel)

Kun jij een groep zoals zorgcliënten, zorgmedewerkers en basisschoolleerlingen enthousiasmeren met educatieve bewustmakingsactiviteiten? En vind je het leuk om zorglocaties adviezen te geven over duurzaam gedrag? Team bewustmaking is dan op zoek naar jou.

 

Bij Op Naar Nul (ONN) zetten we ons in om maatschappelijk vastgoed (scholen, zorginstellingen en sportaccommodaties) te verduurzamen. Dat doen we door in duurzame oplossingen te adviseren en duurzame technieken te realiseren zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatieoplossingen. ONN richt zich daarnaast op advies en educatie over duurzaamheid in de volle breedte; een circulaire wereld en duurzame gedragsbevordering.

Met ons gedrag kunnen we ontzettend veel bereiken als het gaat om duurzaamheid. Dat begint met kennis en bewustwording over milieu- en klimaat impact. Met onze lessen, workshops, gedragsscans en adviezen zetten wij mensen in beweging om aan de slag te gaan met hun footprint.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker bewustmaking duurzaamheid die ons
bewustmakingsteam bij ONN komt versterken.

 

Wat ga je zoal doen:

 • het geven van workshops in de gehandicaptenzorg aan zorgcliënten;
 • les geven aan basisschoolleerlingen;
 • het uitvoeren van gedragsscans op zorglocaties;
 • adviesrapporten opstellen naar aanleiding van de uitgevoerde gedragsscans.

 

Afhankelijk van de vraag naar onze bewustmakingsprogramma’s word je opgeroepen voor gemiddeld 2 tot 3 dagen per week, welke dagen dit zijn, wordt in overleg afgestemd. De locaties van de basisscholen en zorginstellingen variëren per klant.

 

Heb jij:

 • een duurzaam hart;
 • een enthousiaste performance en overtuigingskracht;
 • er plezier in om voor een groep te staan;
 • een grote mate van flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en een aanstekelijk opgewekt humeur;
 • affiniteit met de doelgroepen: zorgcliënten en basisschoolleerlingen;
 • gemiddeld 2 tot 3 dagen per week ruimte om voor ons te komen werken. De workshops vinden zich zowel overdag als in de avond plaats;
 • een rijbewijs.

 

Ervaring met duurzaamheid en lesgeven is een pré, geen must.

 

Wat krijg jij?

Een superleuke baan waarin je het verschil kunt maken!

We bieden je een 7 maanden contract waarin je op nul-uren basis inzetbaar bent tegen een uurtarief van € 17,50,- per uur. Je ontvang een vergoeding voor de reiskosten, natuurlijk stimuleren we dat je per fiets komt of met het OV naar het kantoor komt. Er zijn twee deelauto’s beschikbaar om naar de locaties te rijden.

Het team waarin je komt werken bestaat uit één andere flexibel inzetbare collega en drie coördinatoren die verantwoordelijk zijn voor de bewustmakingsprogramma’s.

 

Enthousiast?

Is deze functie op jouw lijf geschreven? En sta je te popelen om aan de slag te kunnen? Stuur dan uiterlijk 16 mei 2023 je CV met motivatie naar: karlijnverhagen@isonn.nl

Contact

Van Oldenbarneveldtstraat 92-2
6827 AN Arnhem
026 – 361 21 10
info@isonn.nl

Service en storingen

Iets mis met de installatie?
service@isonn.nl

of bel ons servicenummer
026 – 202 20 54

Update

In november heeft ONN de activiteiten overgenomen van Slim Opgewekt Groep B.V. Afspraken met Slim Opgewekt? No problem. ONN helpt je verder!